درباره ما

دانلود پرسشنامه های علوم تربیتی با کیفیت بالا و فایل های آماده مبانی نظری و پیشینه تحقیق با قابلیت ویرایش و طرح توجیهی جدید و هم چنین جزوه و کتاب های خلاصه شده درسی را با بالاترین کیفیت برای شما آماده کردیم و به صورت 24 ساعته پشتیبان شما هستیم
جستجو
دانلود تحقیق اصطلاحات تنیس
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 15 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 8 |

دانلود تحقیق اصطلاحات تنیس
8 صفحه فایل Word
دانلود تحقیق نتایج یک تحقیق در رابطه با آسیب دیدگی کشتیگیران
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 83 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |

نتیجهی یک تحقیق نشان داد، مهم ترین علت بروز آسیب دیدگی در میان کشتی گیران به ترتیب 62 درصد خستگی مفرط، 60 درصد آسیب های قبلی، 58 درصد شرایط روحی نامناسب و 56 درصد تمرین و تکنیک غلط و حرکات ورزشی است.
به گزارش ایسنا، در این تحقیق که از سوی علی اکبرنژاد گردآوری شده، آمده است: بررسی نتایج آسیبهای ورزشی حاکی از آن است که در کل جراحت اندام با 100 درصد شیوع در مقام اول و پس از آن آسیبهای زخم، ضرب دیدگی وکوفتگی، با 98 درصد شیوع درمقام دوم، آسیبهای شکستگی 96 درصد سوم و آسیب های کشیدگی و پیچ خوردگی با 90 درصد شیوع درمقام چهارم قرار دارند.
همچنین آسیب در رفتگی با 58 درصد، مینیسک 50 درصد، ترک خوردگی 48 درصد، پارگی عضلات با 26 درصد شیوع در ردههای بعدی قرار دارند. ضمن این که آسیب دیسک با 20درصد پایینترین درصد شیوع را به خود اختصاص داده است.
به علت درگیر شدن کلیهی اندامها در ورزش کشتی می توان گفت هیچ یک از اعضای بدن مصون از آسیب نخواهند بود و تنوع آسیبها نیز زیاد است. به طوری که در آسیبهای استخوانی، شکستگی گوش با 86 درصد، دندان با 65 درصد بیشترین و در ترک خوردگی نیز انگشتان دست و ترقوه با 10 درصد بیشترین شیوع را به خود اختصاص دادهاند.
در آسیبهای پوستی در جراحت، گردن، گوش و انگشتان دست به ترتیب با 98 درصد، 90 درصد، 42 درصد؛ در زخم حفرهی دهان، ابرو و گوش با 72 درصد، 68 درصد، 58 درصد؛ در آسیبهای عضلانی، ضربدیدگی و کوفتگی انگشتان دست گردن و کمر به ترتیب 76 درصد، 62 درصد، 48؛ در کشیدگی عضلانی گردن و ران 48 درصد و در پارگی عضلانی ران با 8 درصد بیشترین شیوع را داشتهاند.
در آسیبهای مفصلی، درفتگی انگشتان دست با 36 درصد، آرنج 22 درصد ودر پیچ خوردگی نیز انگشتان دست و مچ پا با 68 درصد و 56 درصد؛ در زمینه زانو هم میزان 10 درصد افراد صرفا پیچ خوردگی داشته و50 درصد افراد دچار آسیب مینیسک شدهاند که طبعاً همراه با پیچ خوردگی بوده است و در کل میتوان مقدار آن را 60 درصد قلمداد کرد.
به طورکلی می توان گفت در اندام فوقانی، انگشتان دست بیشترین سهم در آسیبهای را داشته که علت آن را میتوان درگیری مستقیم انگشتان برای اجرای کلیهی فنون دانست.
در سر و صورت، گوش بیشترین آسیب را داشته و دیگر عضوها نیز از درصد قابل توجهی برخوردار بوده اند که با تحقیقات دیگر نیز مطابقت دارد. دلیل آنها می تواند برخورد اعضای سر وصورت هنگام اجرای فنونی مثل زیرگیری، مقاومت در مقابل قوس های حریف وغیره باشد.
از نظر فیزیکی قرارگرفتن در قسمت جلوی بدن هنگام گاردگیری و مقابله با حریف است.
در تنه و ستون فقرات گردن و بعد از آن پشت و کمر بیشترین مقدار آسیب دیدگی را داشته که شاید علت آن فشاری باشد که در زمان اجرای فنون مختلف، به خصوص بلند شدند در مواقعی که خم حریف را به صورت شکسته یا زانو زده گرفته و در خیمه حریف گیر کرده باشد.
در اندام تحتانی زانو و پس از آن ران شایعترین عضوهای آسیب دیده می باشد که می تواند علت آن محدود نبودن حرکت مفصل زانو و پیچ خوردن آن هنگام دفاع در مقابل زیرگیری های حریف و یا هنگام چرخش در زمان زیرگیری از حریف مقابل و یا در برخورد مستقیم آن با زمین می تواند باشد.
درزمینه علل بروز آسیبها نیز باید گفت که 84 درصد آسیبها در شرایط تمرین مرتب ومنظم رخ داده است که با نتیجه "احمد زاکانی" 33 درصد و 83 درصد همخوانی داشته و می توان گفت در این سطح از ورزش باید به نقش دیگر عوامل در بروز آسیبها توجه داشت.
در مورد میزان کاهش وزن تنها 32 د رصد از افراد در زمان بروز آسیبها در حال کم کردن وزن و رژیم بودهاند.
آمادگی روانی و شرایط روحی مناسب را می توان یکی ازعوامل دانست که در بروز آسیب سهیم است، چرا که 58 درصد از افراد در شرایط روحی نامناسب آسیب دیدهاند.
عدم حضور مربی نیز نمی تواند به عنوان یک عامل موثر قلمداد شود، چرا که 92 درصد آسیبها در حضور مربی و تنها 8 درصد آسیبها در غیاب مربی واقع شدهاند.
در اینباره باید متذکر شد که مربی در اکثر جلسات تمرین حضور دارد و کمتر روزی وجود دارد که مربی در محیط ورزش حضور نداشته باشد.
دانلود تحقیق آسم ورزشی و اثر ورزش در بهبود و درمان آسم
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 26 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 37 |

فهرست مطالب
-0- مقدمه
1- آسم
-1-1- آسم چیست؟
-1-2- علائم آسم
-1-3- انواع آسم
2- آسم ورزشی
-2-1- آسم ورزشی چیست؟
-2-2- تعریف، شیوع و بروز بیماری
-2-3- گروه های در معرض خطر
-2-4- عوامل زمینه ساز
3- اثر ورزش در بهبود و درمان آسم
-3-1- آیا افراد مبتلا به آسم قادر به ورزش هستند؟
-3-2- ورزش و آسم
-3-3- نحوه ورزش کردن
3-4- ورزشها و تمرینات موثر
-3-4-1- تمرینات موثر برای تقویت عضلات باز دمی
-3-4-2- دستوالعمل های تمرین با وزنه برای بیماران ریوی
-3-4-3- یوگا
-3-5- بازی های پیشنهادی برای کودکان مبتلا به آسم
مقدمه
در بحث ورزش و آلرژی دو سوال مهم مطرح است اول آنکه آیا ورزش باعث بروز آلرژی در فرد ورزشکار خواهد شد؟ و سوال دوم آنکه آیا آلرژی در یک فرد ورزشکار بر عملکرد ورزشی فعالیت او تاثیر دارد؟ و اگر پاسخ مثبت است چه تمهدیاتی را برای به حداقل رساندن این تاثیر باید مدنظر داشت؟
آیا ورزش باعث بروز آلرژی در فرد ورزشکار خواهد شد؟
پاسخ به این سوال قدری مشکل است و تحقیقات نشان دهنده یافته های متفاوتی بوده است. با توجه به اینکه واکنش های آلرژیک ناشی از اختلال در سیستم ایمنی بدن است لازم است برای درک بهترپاسخ این سوال به تاثیر وتاثر سیستم ایمنی و ورزش پرداخته شود.
موضوع اثرات متقابل ورزش وسیستم ایمنی از مباحث مهم در علوم پزشکی ورزشی می باشدکه تحت عنوان ایمونولوژیورزشی شناخته شده است.این موضوع مقدمهای بر فهم بهتر آلرژی در ورزش می باشد. بنابراین در ابتدا مروری بر این موضوع خواهیم داشت.
سیستم ایمنی دارای دو عملکرد است که یکی از آنها در تمام بیماری ها به عنوان بخش عمده و خط اول سیستم دفاعی واکنش نشان می دهد که به آن ایمنی ذاتی نیز گویند. این نوع ایمنی از بدو تولد وجود دارد و شامل موارد غیر اختصاصی متعددی می باشد. هنگامی که میکروارگانیسمی از سدهای فیزیکی مانند پوست و مخاط گذشت این عملکرد سیستم ایمنی فعال می شود.واسطه های این سیستم اینترفرون ها و سلولهای NK می باشد. موارد دیگر سیستم ایمنی ذاتی اشک، بزاق، موکوس مترشحه از غشاهای مفروش کننده سطوح داخلی بدن،ماکروفاژها، پلی مورفونوکئرها و.... می باشند. عملکرد دوم سیستم ایمنی، ایمنی اکتسابی است که در مقابله با عوامل عفونی بصورت جداگانه واکنش نشان می دهد. در این حالت حافظه ایمنی فعال شده و برای مقابله با هر عامل عفونی واکنش خاص خود را نشان می دهد. هرگاه سیستم ایمنی ذاتی نتواند میکروارگانیسم را از بین ببرد ایمنی اکتسابی وارد عمل می شود. این سیستم تکامل یافتهتر از سیستم ایمنی ذاتی است و اجزای آن عبارتنداز لنفوسیت B و T و سلولهای ارائه کننده آنتی ژن (APC). ایمنی اکتسابی به دو بخش ایمنی هومورال و سلولی تقسیم می گردد. تاثیر ورزش بر سیستم ایمنی بیشتر بر عملکرد ایمنی ذاتی و بر بخش ایمنی سلولی عملکرد ایمنی اکتسابی است.
به طور کلی ورزش باعث افزایش گلبول های سفید خون و اجزاء آن می شود. این تاثیر بر اثر تحریک هورمون هایی مانند کاته کولامین ها و کورتیکو استروئید که در هنگام استرس ترشح می شوند ویا عواملی مانند افزایش غلظت سیتوکین ها و افزایش تغییرات دمای بدن و احتمالاً دهیدراتاسیون است که در هنگام ورزش اتفاق می افتد. تحریک این هورمون ها باعث آزادسازی گلبول های سفید ذخیره از طحال و مغز استخوان می شود. اجزاء مختلف گلبول سفید مانند نوتروفیل ها، لنفوسیت ها و مونوسیت ها نیز در هنگام ورزش در خون محیطی افزایش می یابند. این افزایش تا سه برابر حد طبیعی نیز گزارش شده است و پس از توقف ورزش به تدریج طی چند ساعت و کمتر از 24 ساعت به حد طبیعی باز می گردد. تنها استثناء در این زمینه ورزش های بسیار سنگین و استقامتی است. در ورزش های استقامتی مانند دوی ماراتون،دوچرخه سواری استقامت و یا مسابقات سنگین مانند مسابقات مردان آهنین لکوسیت ها در طی ساعت اول ورزش افزایش می یابد ولی پس از آن کاهش یافته و به پایین ترین حد طبیعی و یا حتی کمتر از حد طبیعی می رسد و این اثر ممکن است تا چندین روز پس از توقف ورزش نیز ادامه پیدا کند. بنابراین اینگونه ورزشکاران پس از مسابقه مستعد ابتلاء به عفونت می شوند. این پدیده باعث طرح تئوری پنجره باز شده که در اصطلاح زمانی است که ایمنی فرد ورزشکار تحت تاثیر ورزش تغییر می کند و در طی آن عوامل عفونت زا که وارد بدن می شود فرد را در معرض ابتلا به عفونت (با یا بدون علامت) قرار می دهد. این مدت از سه ساعت پس از شروع ورزش تا 72 ساعت پس از آن به طول می انجامد.
این موضوع سبب شده عفونت ها در دوندگان دوی ماراتون بیش از صدمات فیزیکی باعث غیبت آنان از تمرینات ورزشی شود.در مطالعه ای که بر روی دوندگان ماراتون انجام شده 25? دوندگانی که به خط پایان رسیده اند تا دو هفته پس از مسابقه ابتلاء به عفونت تنفسی داشتند. همچنین پرولیفراسیون لنفوسیت ها نیز در طی ورزش های شدید ومتوسط کاهش وحتی سرکوب می شودکه درتناسب باشدت ورزش می باشد. این سرکوب می تواند ناشی از افزایش کورتیزول پلاسما در طی ورزش باشد. این در حالی است که تغییرات لکوسیت ها و اجزاء آن در طی ورزش های ملایم بسیار ناچیز است و بعضی از اجزا مانند مونوسیت ها بدون تغییر می باشد.
ازعوامل دیگر که درتضعیف سیستم ایمنی درحین ورزشهای سنگین مطرح می باشد کاهش سیستم ایمنی موضعی دستگاه تنفسی در ورزشکار می باشد. افزایش میزان و سرعت تنفس و همچنین استنشاق هوای سرد و خشک باعث اختلال عملکرد مژک ها و مختل شدن عملکرد لنفوسیت های B مخاطی می شود. همچنین میزان و عملکرد ایمونوگلوبولین A ترشحی در مخاط سیستم تنفسی و بزاق دهان که به ایمنی موضعی می پردازد کاهش یافته که این عوامل نیز باعث افزایش استعداد ابتلای ورزشکار به عفونت ها، خصوصاً عفونت های تنفسی می شود. البته میزان ترشح ایمونوگلوبولین A مترشحه در بزاق در طی فعالیت های ورزشی سبک و متوسط تغییر نمی یابد.
مقاله کشاورزی با عنوان بافت های گیاهی
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 402 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |

محتویات این مقاله:
مقدمه
بافت مریستم
ویژگیهای یاخته های مریستمی
طبقه بندی مریستم ها
بافت پارانشیم
انواع بافت پارانشیم
پارانشیم کلروفیلی یا کلرانشیم
پارانشیم ذخیره ای
پارانشیم آبی یا آبدار
پارانشیم هوایی یا حفره ای یا آئرانشیم
بافتهای نگاهدارنده
بافت کلانشیم
بافت کلانشیم ساقه یونجه
بافت اسکلرانشیم
یاخته های فیبری
اسکلرئید
بافتهای آوندی
آوند آبکشی
مقاله با عنوان بافت شناسی در گیاهان
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 139 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |

محتویات این مقاله:
بافت شناسی در گیاهان
تاریخچه
مفاهیم پایه
انواع بافتهای گیاهی
بافت مریستم
بافت پارانشیم
بافتهای مقاوم
بافت کلانشیم
بافت اسکلرانشیم
بافت هادی
بافت آوند چوبی
بافت آوند آبکشی
بافت محافظ
بافت ترشحی
بافت گیاهی
دید کلی
بافتهای مریستمی
انواع بافت مریستمی
مریستم انتهایی
مریستم جانبی
مریستم میان گرهی
بافتهای بالغ
پارانشیم
کلانشیم
اسکلرانشیم
بافتهای مرکب
بافت محافظ
بافت آوندی
بافت چوبی
مقدمه
عناصر تراکئید
ساختار و شکل دیواره پسین عناصر تراکئیدی
فیبرها
یاختههای پارانشیمی
ویژگیهای چوب
دوام چوب
سایر کاربردهای چوب
بافت ترشحی
مقدمه
انواع ساختارهای ترشحی
ساختارهای ترشحی درونی
یاختههای ترشحی
بافتهای ترشحی
حفرههای ترشحی
مجاری ترشحی
لاتیسیفرها:
ساختارهای ترشحی بیرونی
انواع ترشحات گیاهی
تاننها
اسانسها
رزینها
صمغها
آلکالوئیدها
شیرابهها
بافت هادی
بافت آوند چوبی
اجزای بافت چوبی
عناصر تراکئیدی
فیبرها
بافت آوند آبکش
سلولهای همراه بافت فلوئم
سلولهای فیبر بافت فلوئم
منابع
مقاله با عنوان بدمینتون
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 11 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |

محتویات این مقاله:
لباس
کفش
درایو
پیشنهادهایی برای انجام بهتر ضربه درایو
اسمش
فواید اسمش صحیح
پیشنهاد هایی برای انجام بهتر اسمش
دفاع کردن
انواع دفاع
اطلاعات عمومی
تجهیزات مورد نیاز
منابع
پاورپوینت کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه بادرنجبویه
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 606 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |

توجه داشته باشید این فایل فقط بصورت اسلاید نمایشی بوده و قابلیت ویرایش ندارد ...
محتویات این فایل شامل:
مقدمه
گیاهشناسی
آماده کردن زمین
اکولوژی
کاشت
برداشت
مواد مؤثره و موارد استفاده
داروهای موجود
مقاله کشاورزی با عنوان گیاه بادمجان
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |

مقدمه
ترکیبات شیمیایی
خواص داروئی
طرز استفاده
مضرات
اصل و قدمت گیاه
آب و هوای مطلوب بادمجان
خاک مطلوب بادمجان
کود مورد استفاده در بادمجان
کاشت بادمجان
انواع بادمجان
بادمجان قلمی
بادمجان آمریکایی
ازدیاد بادمجان
خواص بادمجان
مضرات بادمجان
گیاهی از خانواده سیب زمینی بادمجان گوشت فقرا
بادمجان Eggplant
ترکیبات شیمیائی
پاورپوینت کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه بابونه
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 546 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |

توجه: این پاورپوینت بصورت اسلاید می باشد و قابلیت ویرایش ندارد.
محتویات این فایل شامل موارد زیر می باشد:
مقدمه
گیاهشناسی
دامنه انتشار
اکولوژی
آماده سازی خاک
تاریخ و تناوب کاشت
کاشت
داشت
برداشت
مواد موثره
کاربرد و خواص درمانی
اشکال دارویی موجود
موارد احتیاط
پاورپوینت کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان گیاه آویشن
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 244 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |

توجه داشته باشید که این پاورپوینت بصورت اسلایدهای نمایشی می باشد و قابلیت ویرایش ندارد ...
محتویات این پاورپوینت:
مقدمه
گیاهشناسی
نیازهای اکولوژیکی
کاشت
داشت
برداشت
مواد موثره
خواص دارویی
داروهای موجود
اطلاعات سایت
-
مدیر سایت:محمدرضا ثروتیان
-
امروز:
-
کلمات کلیدی
آخرین مطالب
-
جزوه طراحی و مخزن عمودی
دوشنبه 04/4/16 -
جزوه طراحی مخزن افقی
دوشنبه 04/4/16 -
دانلود جزوه اصول و مبانی اولیه تهیه صورت وضعیت پیمانکاران
دوشنبه 04/4/16 -
جزوه اصول و روشهای هم محوری یا Alignment تجهیزات دوار
دوشنبه 04/4/16 -
جزوه تعمیرات بر اساس کار ماشین
دوشنبه 04/4/16 -
جزوه آموزشی css
دوشنبه 04/4/16 -
جزوه متدهای تست و بهره برداری لوله، شیر و اتصالات
دوشنبه 04/4/16 -
جزوه اصول و مراحل تست هیدرواستاتیک به همراه فرمت
دوشنبه 04/4/16 -
-
پاورپوینت جزوه ی اصول و روش تحقیق 2 پیام نور
دوشنبه 04/4/16 -